Förutsägbarhet möter flexibilitet

Vi ser till att köttprodukterna industrin behöver alltid finns nära till hands. Med väletablerade leverantörskedjor och ett stort internationellt nätverk kan vi leverera både små och stora kvantiteter. Pålitligt och tryggt.

Vårt sortiment består av ett brett utbud av utvalda styckningsdetaljer och industriråvaror från EU-godkända slakterier, givetvis med alla veterinärgodkännanden som krävs.

Kvalitet och pålitlighet

Som leverantör till producerande livsmedelsföretag förstår vi att både hög och jämn kvalitet är avgörande, precis som varje timme i produktionsleden. Därför jobbar vi alltid nära kunden och med leverantörer som har ett utvecklat kvalitetsarbete för att säkra både smak, leverans och kvalitet.

Produkter

Vi är inriktade på animaliska produkter samt växtbaserat men har även kapacitet att leverera alla typer av styckningsdetaljer och produktionsråvaror som våra kunder efterfrågar. Tack vare vårt internationella nätverk inom industrin kan vi med mycket kort varsel också hantera specialbeställningar. Oavsett om det handlar om ovanliga produkter eller kvantiteter.

Vill du veta mer om våra spännande produkter? Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare.
Kontakta oss

Benny Petersen
bep@kalino.se
+46 46 20 52 62

Utvecklingsmöjligheter

Våra säljare har lång erfarenhet och god kunskap om anatomi och styckningsdetaljer. Det gör att vi kan vara både en stabil grundleverantör och en innovativ partner som hjälper er med specialbeställningar och att utveckla sortimentet. Bjud gärna in oss så att vi med förståelse för vart ni står idag och vart ni vill, kan komma med tips och rekommendationer för att utveckla ert sortiment.

För att du snabbt ska få svar på dina frågor har vi här samlat de vanligaste. Hittar du inte svar på din fråga nedan kan du självklart kontakta oss direkt.
Vi kreditförsäkrar all vår kundförsäljning. Det innebär att du som kund behöver ha god kreditvärdighet. I annat fall tillämpar vi förskottsbetalning.
Självklart! Det går bra att använda order@kalino.se alternativt kontakta någon av våra säljare.
Absolut! Ange e-postadress dit ni vill ha fakturan på order@kalino.se
Minimum kvantitet är en pall om cirka 600 kg.
Ja, alla våra priser inkluderar fraktkostnad.
Sortimentlistor finns att ladda ner under respektive kategori (industri, retail och food service) här på hemsidan. Prislistor kan vi skicka direkt till er e-post adress.
Ja, vi är certifierade enligt ISO 22000. Detta innebär att vi på ett systematiskt sätt arbetar med förbättringar och uppföljning i vår verksamhet vad gäller livsmedelssäkerhet.
Ja. Reklamationer ska anmälas till oss inom ett dygn efter mottagande av varan.