Pålitlighet och kvalitet i stor skala

När många väntar på maten och förväntar sig kvalitet, gäller det att ha ingredienser och produkter som levererar varje gång. Här hittar du ett stort fruset sortiment som passar alla smaker och sammanhang.

Med beprövade kvalitetsprodukter i frysen kan du spara tid och fokusera på det du gör bäst. Oavsett om det innebär att du ansvarar för maten på din egen restaurang, på äldreboendet eller på restaurangkedjan. Eller om du arbetar för en grossist.

Förutom ett brett grundsortiment hjälper vi gärna till med specialbeställningar eller med att guida dig till nya produkter som underlättar din vardag. Med kvalitetsmedvetna och etablerade leverantörer kan du alltid lita på att våra produkter alltid har samma smak, konsistens och kvalitet som förra gången.

Våra produkter

I sortimentet finns allt från storsäljare som vår salladskyckling, kvalitetsprodukter från Kitchen Joy till spännande vegetariska alternativ. Hittar du inte vad du söker i sortimentlistan nedan? Bara hör av dig så hjälper våra säljare dig.

Vill du veta mer om våra spännande produkter? Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare.
Kontakta oss

Folke Westerbrand
fowe@kalino.se
+46 070 6824 466

För att du snabbt ska få svar på dina frågor har vi här samlat de vanligaste. Hittar du inte svar på din fråga nedan kan du självklart kontakta oss direkt.
Vi kreditförsäkrar all vår kundförsäljning. Det innebär att du som kund behöver ha god kreditvärdighet. I annat fall tillämpar vi förskottsbetalning.
Självklart! Det går bra att använda order@kalino.se alternativt kontakta någon av våra säljare.
Absolut! Ange e-postadress dit ni vill ha fakturan på order@kalino.se
Minimum kvantitet är en pall om cirka 600 kg.
Ja, alla våra priser inkluderar fraktkostnad.
Sortimentlistor finns att ladda ner under respektive kategori (industri, retail och food service) här på hemsidan. Prislistor kan vi skicka direkt till er e-post adress.
Ja, vi är certifierade enligt ISO 22000. Detta innebär att vi på ett systematiskt sätt arbetar med förbättringar och uppföljning i vår verksamhet vad gäller livsmedelssäkerhet.
Ja. Reklamationer ska anmälas till oss inom ett dygn efter mottagande av varan.