Vardagssmart och smaksäkert

Fyll frysarna med populära färdigrätter och tillagningsklara produkter. Vi hjälper dig att uppgradera ditt sortiment med rätter och smaker som går hem hos dina kunder.

Dagens konsumenter är både smak- och kvalitetsmedvetna. Även de snabba vardagsmåltiderna måste leverera smakmässigt och utbudet måste vara både varierat och uppdaterat. Som livsmedelsköpare måste du dessutom kunna lita på att det går snabbt och lätt att fylla på frysarna med det dina kunder vill ha.

Därför jobbar vi bara med kvalitetsmedvetna och leveranssäkra varumärken från väletablerade leverantörer. Som till exempel Kitchen Joys enportionsrätter med autentiska thailändska smaker eller högkvalitativa kalkonprodukter från vårt eget varumärke Family Cuisine™.

Kitchen Joy – tillagningsklara produkter och smakstarka färdigrätter

Vi är ensamleverantör på den svenska marknaden av de prisbelönta färdigrätterna och tillagningsklara produkterna från Kitchen Joy. Varumärket erbjuder ett exklusivt sortiment från Thailand med färdiglagade och frysta kycklingprodukter för livsmedelsbutiker och livsmedelsgrossister.

Produkterna som produceras av CP Foods A/S håller genomgående en mycket hög kvalitet och levereras med full spårbarhet. Det innebär också garanterad human uppfödning och hantering. Självklart är produkterna garanterat fria från all sorts antibiotika.

I sortimentlistan hittar du ett urval av våra Kitchen Joy produkter men vi har stora möjligheter att möta ytterligare krav och önskemål. Hör av dig så berättar vi mer.
 
Ladda ner sortimentlista
Kontakta oss

Folke Westerbrand
fowe@kalino.se
+46 070 6824 466

Family Cuisine™ kalkonprodukter

Vårt eget varumärke – Family Cuisine™ – erbjuder ett utvalt sortiment av kalkonprodukter till konsumenter. Sortimentet växer snabbt och nya produkter utvecklas och tillkommer löpande. Det finns alltså goda möjligheter att hitta eller utveckla produkter som passar just dina behov. Kontakta oss så pratar vi mer.

I sortimentlistan hittar du ett urval av våra Family Cuisine™ produkter men vi har stora möjligheter att möta ytterligare krav och önskemål. Hör av dig så berättar vi mer.
Ladda ner sortimentlista
Kontakta oss

Mark Pitter
mapi@kalino.se
+45 60 38 73 32

Kontakta produktansvarig Folke Westerbrand för mer information om vårt sortiment och möjligheter.